Trainers

Onze trainers stellen zichzelf voor:

Jeroen Overbeeke

Ik ben Jeroen Overbeeke, 60 jaar en woon in Amsterdam. Al sinds 1999 geef ik met plezier les Luck  Raeck.

Naast mijn liefde voor tennis loop ik graag hard en in de winter schaats ik iedere week. Verder is fotograferen en vogels kijken mijn passie.

Het is mooi om te zien dat tennis weer in populariteit is toegenomen, dat kunnen wij ook merken aan het aantal inschrijvingen voor les.

Hopelijk zien we je vaak op de baan en kunnen we een positieve bijdrage leveren aan jouw tennisspel.

Wij hebben er veel zin in!

Renate van Harten

Hoi ik zal me even voorstellen, mijn naam is Renate van Harten en ik woon in Oud-Zuilen, waarvan twee dagen met mijn zoon Derek van 10 die natuurlijk ook tennist.

Een aantal zullen mij al kennen omdat ik nu al één avond in de week les geef en sommige misschien van een andere vereniging.

Na mijn c.i.o.s opleiding heb ik van 1991-2006 tennisles gegeven op verschillende verenigingen, waaronder ook samen met Jeroen Overbeeke bij Cromwijck in Woerden.

Momenteel werk ik alweer enige tijd bij Daka Sport in the Wall, dus mochten jullie nog een nieuw racket nodig hebben dat bij je niveau past dan zal ik je daarbij kunnen helpen.

Ik hoop dat mijn groepen met veel plezier naar de trainingen komen.

 

Joppe van Malderen

Ik ben Joppe, 20 jaar en woon in Nigtevecht. Vanaf mijn 10e heb ik veel getennist en dit doe ik nog steeds. Van mijn 17e tot 18e heb ik fulltime getennist en daarna ben ik een jaar naar Amerika geweest om tennis te combineren met een studie.

Sinds een paar jaar geef ik ook tennisles, wat ik met veel plezier doe. Ik vind het leuk om te kunnen bijdragen aan een ieders tennisspel! Ik kijk uit naar het seizoen en hoop jullie zoveel mogelijk te kunnen leren!

Rob Timmer

Mijn naam is Rob Timmer. Ik woon alweer bijna 25 jaar in Utrecht samen met Ewa en onze twee kids. De kids gaan of zijn bijna het huis uit, maar we hebben gelukkig nog een hele leuke hond. Ik werk fulltime als docent voor de opleiding Bedrijfskunde op de Hogeschool van Amsterdam.

Tennisles geef ik nu een jaar of 12, altijd parttime. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten. Op woensdagavond kun je me bij Luck Raeck tegenkomen!