Trainers

Onze trainers stellen zichzelf voor:

Jeroen Overbeeke

Ik ben Jeroen Overbeeke, 60 jaar en woon in Amsterdam. Al sinds 1999 geef ik met plezier les Luck  Raeck. Ik ben hoofdtrainer en aanspreekpunt voor de lessen. Naast het verzorgen van trainingen, ontvang ik de aanmeldingen en ben ik verantwoordelijk voor de lesindeling. Het is mooi om te zien dat tennis weer in populariteit is toegenomen. Dat kunnen wij ook merken aan het aantal inschrijvingen voor tennisles.

Naast mijn liefde voor tennis loop ik graag hard en in de winter schaats ik iedere week. Verder is fotograferen en vogels kijken mijn passie.

Hopelijk zien we je vaak op de baan en kunnen we een positieve bijdrage leveren aan jouw tennisspel.

Mijn collega’s en ik hebben er veel zin in!

Renate van Harten

Hoi, ik zal me even voorstellen, mijn naam is Renate van Harten en ik woon in Oud-Zuilen, waarvan twee dagen met mijn zoon Derek van 11 die natuurlijk ook tennist.

Na mijn CIOS-opleiding heb ik van 1991-2006 tennisles gegeven op verschillende verenigingen, waaronder ook samen met Jeroen Overbeeke bij Cromwijck in Woerden.

Momenteel werk ik alweer enige tijd bij Daka Sport in the Wall, dus mochten jullie nog een nieuw racket nodig hebben dat bij je niveau past dan zal ik je daarbij kunnen helpen.

Ik hoop dat mijn groepen met veel plezier naar de trainingen komen.

Stein Driessen

Ik ben Stein Driessen, 27 jaar oud en ik woon in Utrecht stad. Al sinds mijn 7e jaar tennis ik intensief in de omgeving Utrecht. Tegenwoordig ben ik tevreden met het ‘onderhouden’ van mijn tennisniveau 3/3 en ligt mijn passie vooral in het overbrengen van kennis en enthousiasme aan andere tennissers!

Voor en na mijn studie heb ik tennisles gegeven op verschillende verenigingen in zowel Utrecht als Nijmegen. De laatste jaren was ik met veel voldoening hoofdtrainer bij TV Beekhuizen in Velp.

Mijn voornaamste doel in de trainingen is om spelers te inspireren en uit te dagen. Ik hanteer een fanatieke trainingsstijl waarbij ik inspeel op de wensen en behoeften van de tennisser. Ook ga ik een programma opstarten om de jeugd te enthousiasmeren voor het tennisspel.

Sinds ik ‘terug’ ben in Utrecht heb ik samen met mijn broer Wouter de krachten gebundeld en daarbij de tennisschool ‘Driessen Tennis’ opgericht. Ik ben in oktober 2023 gestart en zie ernaar uit om jullie beter te leren kennen en mijn passie te delen bij Luck Raeck! 

Wouter Driessen

Ik ben Wouter Driessen, 32 jaar en ik woon samen met mijn vriendin in Lombok, Utrecht. Ik tennis al van jongs af aan. Tot mijn 16e heb ik altijd fanatiek gespeeld totdat ik door een blessure moest stoppen. Inmiddels geef ik alweer 14 jaar met veel enthousiasme tennisles. Ook sla ik zelf af en toe nog een balletje.

Vanaf mijn 18e geef ik les op TC Domstad, waar ik als klein jochie begonnen ben met tennissen. Daarnaast ben ik al 5 jaar hoofdjeugdtrainer bij TV At Risk. Ik heb de nodige ervaring als trainer op zowel recreatief als prestatief niveau en heb mijn KNLTB A en B licentie.

Nu mijn broer Stein weer in Utrecht is gaan wonen, hebben we besloten samen te werken als tennisschool ‘Driessen Tennis’. Ik hoop jullie snel te zien op het mooie park van Luck Raeck!

Joppe van Malderen

Ik ben Joppe, 20 jaar en woon in Nigtevecht. Vanaf mijn 10e heb ik veel getennist en dit doe ik nog steeds. Van mijn 17e tot 18e heb ik fulltime getennist en daarna ben ik een jaar naar Amerika geweest om tennis te combineren met een studie.

Sinds een paar jaar geef ik ook tennisles, wat ik met veel plezier doe. Ik vind het leuk om te kunnen bijdragen aan een ieders tennisspel. Ik kijk uit naar het seizoen en hoop jullie zoveel mogelijk te kunnen leren!

Thomas Steggink

Hoi, mijn naam is Thomas, ik ben 28 jaar oud en een geboren en getogen Utrechter. Mijn tennisavontuur begon op 7-jarige leeftijd bij TV At Risk. Van jongs af aan neem ik deel aan competities en diverse toernooien, wat mijn passie voor tennis heeft aangewakkerd. Naast mijn eigen spelplezier heb ik de afgelopen jaren ontdekt dat ik ook veel voldoening haal uit het geven van tennislessen aan mede-tennissers.
 
Mijn voornaamste doel tijdens trainingen is om mijn passie en ervaringen te delen met anderen. Ik streef naar intensieve sessies en hecht veel waarde aan het luisteren naar de wensen van de tennissers, zodat de trainingen aansluiten bij hun behoeften. Tot snel op de baan! 

Quinten Willemsen

Hoi, mijn naam is Quinten en ik kom uit Utrecht. Mijn sportieve reis begon met voetbal en hockey, maar op 15-jarige leeftijd ontdekte ik toch echt mijn passie voor tennis. Ik ben een een fanatieke tennisser bij zowel TV At Risk als TC de Uithof en doe vaak mee aan competities en toernooien om mijn eigen tennisspel verder te ontwikkelen. Mijn eigen ervaringen op de baan hebben mij geleerd dat trainingen leerzaam, fanatiek en intensief moeten zijn. 
 
Mijn doel is anderen te inspireren en begeleiden op hun tennisreis. Met vastberadenheid en passie probeer ik mijn liefde voor tennis over te brengen in mijn trainingen. Ik geloof dat uitdagingen op de baan niet alleen het spel verbeteren, maar ook bijdragen aan persoonlijke groei en doorzettingsvermogen en dat is wat ik mijn spelers wil bijbrengen. Tot snel op Luck Raeck!