Trainers

Onze trainers stellen zich voor.

Jeroen Overbeeke

Ik ben Jeroen Overbeeke, 58 jaar en woon in Amsterdam.
Al sinds 1999  geef ik met plezier les  Luck  Raeck.

Naast mijn liefde voor tennis  loop ik graag hard en in de winter schaats ik iedere week.
Verder is fotograferen en vogels kijken mijn passie.

Het is mooi om te zien dat tennis weer in populariteit is toegenomen, dat kunnen wij ook merken aan het aantal inschrijvingen voor les.

Dit belooft een mooie zomer te worden met nieuwe collega´s van Leidsche Rijn Tennis.

Hopelijk zien wij je  vaak op de baan en kunnen wij een positieve bijdrage leveren aan jouw tennisspel.

Wij hebben er veel zin in!

Joep Laurs

Mijn naam is Joep Laurs, 50 jaar oud en sinds 2007 geef ik met heel veel plezier les voor tennisschool Leidsche Rijn Tennis op verschillende tennisparken in provincie Utrecht.
Vanaf april ga ik 1 avond lesgeven op Luck Raeck naast mijn lessen op Larsheim in Leersum.

Voor iedereen die tennist is het nuttig om je tennistechniek bij te houden en af en toe te laten “checken”. Soms is een enkele eenvoudige tip al nuttig om je slagen weer op orde te krijgen.

Maar ook voor tactische, mentale of fysieke vraagstukken wat betreft de tennissport kun je bij mij terecht. Wie weet zien we elkaar snel op de club!

Jeroen Jansen

Ik ben Jeroen Jansen, 42 jaar oud en woonachtig in Breukelen. Ik ben trotse vader van mijn twee kinderen, Anna van 9 en Mats van 4.

Ik geef sinds 2001 les voor tennisschool Leidsche Rijn Tennis oa op tennisvereniging Desto, LTV Breukelen, Kockengen en PVDV. Ik ben in het bezit van een A en B trainerslicentie.

Afgelopen jaren heb ik ook verschillende applicatiecursussen gevolgd om mijzelf als trainer te blijven ontwikkelen.

Ik heb erg veel zin in een nieuwe uitdaging en hoop op een langdurige samenwerking met Luck Raeck!

Renate van Harten

Hoi ik zal me even voorstellen, mijn naam is Renate van Harten en ik woon momenteel in Oud-Zuilen, waarvan 2 dagen met mijn zoon Derek van 10 die natuurlijk ook tennist.

Een aantal zullen mij al kennen omdat ik nu al 1 avond in de week les geef en sommige misschien van een andere vereniging.

Na mijn c.i.o.s opleiding heb ik van 1991-2006 tennisles gegeven op verschillende verenigingen, waaronder ook samen met Jeroen Overbeeke bij Cromwijck in Woerden.

Momenteel werk ik alweer enige tijd bij Daka Sport in the Wall, dus mochten jullie nog een nieuw racket nodig hebben wat bij je niveau past zal ik je daarbij kunnen helpen.

Ik kijk met veel plezier uit naar het komende seizoen en hoop dat mijn groepen met veel plezier naar de trainingen komen.