Inschrijven voor tennisles

Op deze pagina kan je inschrijven. Bekijk zonodig onder de lesmogelijkheden de veelgestelde vragen.

Als je inschrijft, ga je akkoord met dit lesreglement.

Planning winterlessen

Het is de bedoeling om de winterlessen te starten in de week van 31 oktober (na de herfstvakantie) en ze lopen dan door tot en met maart.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het inschrijven?

Hierboven zie je de lestypes met de naam, aantal cursisten per groep, aantal lessen in deze cyclus en het lesgeld. Wil je meer weten over een lestype, klik dan op de regel. Er verschijnt dan meer detailinformatie zoals de startdatum en vakanties. Tevens krijg je de mogelijkheid om dan direct in te schrijven. Uiteraard kan je ook teruggaan naar het overzicht.

Wanneer zijn de lessen? Hoe lang duren ze?

Lessen zijn op alle werkdagen mogelijk waarbij de uren tussen 15.00 en 19.00 uur (woensdag 13.00 en 19.00 uur) in principe bestemd zijn voor junioren. In onderling overleg is het ook mogelijk om lessen te plannen op andere momenten. Klik op een lestype hierboven om de precieze aanvangstijden te bekijken.

Staat het lesgeld bij de mogelijkheden vast?

Bij alle groepsgroottes staat de prijs vast met uitzondering van juniorengroepen met 8 deelnemers. Het lesgeld voor deze groepen bedraagt € 1.280 en dat wordt gedeeld door het aantal junioren in de groep. Bij 8 junioren wordt het, zoals aangegeven €160, bij 7 junioren € 183 en bij 6 junioren €213. Wij proberen zoveel mogelijk tot 8 personen aan te vullen zodat het lestarief zo laag mogelijk is. Dit is alleen mogelijk bij voldoende beschikbaarheid van de deelnemers, dus geef al je mogelijke tijdstippen door.

Hoe en wanneer moet ik betalen?

Wij streven ernaar om binnen twee weken na aanvang van de cursus de lesgelden te incasseren. Dit gebeurt via de incassomachtigingen die voor andere activiteiten van Luck Raeck zijn afgegeven.

Als ik inschrijf, is de plaatsing in een lesgroep dan gegarandeerd?

Natuurlijk proberen wij iedereen te plaatsen, maar het komt voor dat op de gewenste dagen en tijden geen ruimte meer is in de groepen of dat het verschil in speelsterkte te groot is. Wij nemen dan contact op om alternatieven te bespreken.

Kom ik altijd bij de gewenste partners in de groep?

Wij doen hier altijd ons best voor, maar het is wel belangrijk dat alle gewenste partners zich ook inschrijven met dezelfde gewenste dag en tijd. In de praktijk komt het helaas voor dat veel partners zich niet inschrijven en dan lukt het niet.

Is mijn les altijd op de gewenste dag en tijd?

Natuurlijk doen wij ons best om iedereen op de gewenste dag en tijd in te delen, maar op de populaire tijden zoals ’s middags om 16.00 uur en ’s avonds om 19.30 uur lukt dat uiteraard niet.

Wanneer hoor ik of ik ben geplaatst voor een les?

Uiterlijk één week voor de start van de lessen krijg je per e-mail de indeling door. In deze e-mail staat de lesdag en -tijd, de trainer en de partners.

Moet ik mij afmelden bij verhindering?

Ja. Het makkelijkste gaat dat via de PLANMYSPORT APP. De trainer krijgt dan automatisch bericht. Weet je het al ruim van te voren, dan kan je het natuurlijk ook altijd tegen de trainer zeggen.